Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα νέας φοροεπιδρομής

«Να καταθέσει, έστω και σήμερα, το πρόγραμμά του για κοστολόγηση». «Ολικός εφιάλτης οι κυβερνήσεις συνεργασίας που συζητιούνται». «Ο κ. Τσίπρας ψαρεύει στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου».

Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα νέας φοροεπιδρομής

«Μετά και τη χθεσινή ανάδειξη της ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ και της κακήν κακώς φυγή του… μαρτυριάρη κ. Κατρούγκαλου, επιβεβαιώσαμε μέσα από την αντιπολιτευτική Βαβέλ ότι μόνο η ΝΔ έχει καθαρή θέση και πρόταση διακυβέρνησης». Αυτό ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, καταγγέλλοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «έχει πράγματι κρυφή ατζέντα νέας φοροεπιδρομής στους πολίτες για να μπορέσει να υλοποιήσει αυτά που υπόσχεται. Τον καλούμε να καταθέσει έστω και σήμερα σε έναν ανεξάρτητο οργανισμό το πρόγραμμά του. Δεν το κάνει και δεν θα το κάνει γιατί φοβάται».

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κατά τον κ. Σκέρτσο, «δεν κατάφεραν να τα βρουν στα 4 χρόνια και όλες οι αντιφάσεις αναδείχθηκαν μέσα σε 4 εβδομάδες. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν αναζητούμε τυφλές συμμαχίες, αλλά υποστηρίζουμε ότι μόνο με αυτοδύναμη ΝΔ θα μπορέσουμε να κατοχυρώσουμε όσα βήματα κάναμε μπροστά αυτά τα χρόνια. Απέναντι στην Βαβέλ της αντιπολίτευσης, εμείς αποδείξαμε ότι η Πολιτεία και οι πολίτες μπορούν να ξεπερνάνε τις έκτακτες κρίσεις». Οι κυβερνήσεις συνεργασίας, που συζητιούνται, όπως διερωτήθηκε «τι θα είναι; Κυβερνήσεις ανοχής, ηττημένων, ειδικού σκοπού; Όπως και αν τις ονομάσουν, καθώς κάθε μέρα βρίσκουν και μια νέα ονομασία, θα είναι κυβερνήσεις ολικού εφιάλτη για τους πολίτες και τη χώρα».

Σχετικά με την τοποθέτηση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν καμία διαφορά, ο κ. Σκέρτσος τόνισε ότι ο πρώην υπουργός είναι «εντός γραμμής» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι «δυνατότητες για συνεργασίες δεν υπάρχουν. Και από το ΠΑΣΟΚ ακόμα περισσότερο όταν λέει ότι δεν αποδέχεται για πρωθυπουργό τον αρχηγό του πρώτου κόμματος».

Παράλληλα, με αφορμή το νέο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα σε ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, τον κατηγόρησε ότι «ψαρεύει στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου, ενώ το κόμμα του είναι κατ’ εξοχήν συστημικό».

Τόνισε δε ότι η εκλογική διαδικασία «δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ και αυτό γίνεται τώρα από το ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v