Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας προς προοδευτικές δυνάμεις: Αφήστε τους διμέτωπους και πάμε να δώσουμε ανάσα στη χώρα

“Καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη” το σχόλιο για τα 150 ευρώ στους 18ρηδες. Βεβαιότητα ότι “το αποτέλεσμα έχει προδιαγραφεί, είναι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ”, τόνισε από τη Λαμία ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας προς προοδευτικές δυνάμεις: Αφήστε τους διμέτωπους και πάμε να δώσουμε ανάσα στη χώρα

“Το αποτέλεσμα έχει προδιαγραφεί, είναι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, νίκη του λαού, νίκη της δημοκρατίας. Ως εδώ με την απαξίωση, τη στοχοποίηση, την αδιαφορία, την αλαζονεία, την αισχροκέρδεια, την οικογενειοκρατία και την αδικία”.

Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στους πολίτες, τονίζοντας από τη Λαμία: “Σε 15 μέρες τελειώνει ο εφιάλτης, έρχεται η πολυπόθητη αλλαγή, ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τις εκλογές και ανοίγει ο δρόμος για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας”.

Ένα από τα σημεία που χειροκροτήθηκαν θερμά ήταν το σύνθημα “καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη”, με αφορμή το προεκλογικό “χαρτζιλίκι” των 150 ευρώ που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός χθες για τους 18ρηδες:

“Ο πατέρας Μητσοτάκης το 90 -93 έταζε φτηνά αυτοκίνητα. Είχε βγει ένα ωραίο σύνθημα καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη. Σήμερα έχουμε πέσει πιο χαμηλά. Αντί για αυτοκίνητα φθηνά τους τάζει ένα 150αρι. Να πάνε να ανοίξουν ένα ακριβό μπουκάλι ουίσκι σε κάποιο κέντρο της παραλιακής. Καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη θα είναι η απάντηση των νέων στην κάλπη”, είπε.

Ο κ.Τσίπρας απηύθυνε εκ νέου μήνυμα στις προοδευτικές δυνάμεις, παρατηρώντας μάλιστα ότι δεν πρέπει να λένε ανιστόρητα πράγματα.

Είναι ανιστόρητο και ακατανόητο να κάνουν διμέτωπο αγώνα. Εμείς δεν κάνουμε διμέτωπο αγώνα. Εμείς τους λέμε ελάτε. Καταθέσαμε το συμβόλαιο αλλαγής με 11 άρθρα. Πείτε μας σε ποιο από αυτά διαφωνείτε, ποιες οι διαφωνίες σας, τι θέλετε να προσθέσετε και ελάτε την επόμενη μέρα των εκλογών να βγάλουμε τη χώρα από αυτή τη δεινή θέση που έχει οδηγήσει η χειρότερη κυβέρνηση της δεξιάς από τη μεταπολίτευση και μετά. Αφήστε τους διμέτωπους και ελάτε να δώσουμε ανάσα και προοπτική σε αυτήν την χώρα και σε αυτόν τον λαό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v