Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χ. Τρικούπη κατά Μητσοτάκη: Τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με διαφθορά και ρουσφέτια;

«Έχουμε πολύ μεγάλες πολιτικές και ηθικές διαφορές με τον κ. Μητσοτάκη», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ, ενώ κατηγορεί Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 ως αντιμνημονιακά κόμματα.

Χ. Τρικούπη κατά Μητσοτάκη: Τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με διαφθορά και ρουσφέτια;

«Πράγματι, έχουμε πολύ μεγάλες πολιτικές και ηθικές διαφορές», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ τα όσα ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με το παρακράτος των υποκλοπών, τα εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς των κάθε λογής “Πάτσηδων” και τα ρουσφέτια, όπως η παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη;» επισημαίνει η Χ. Τρικούπη συνεχίζοντας:

«Αξίζει, βέβαια, να θέσουμε υπόψη του ελληνικού λαού και μια παρατήρηση: Πόσο πολύ μοιάζουν ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Τσίπρα. Και οι δυο, μαζί με τον κ. Βαρουφάκη, στοιχήθηκαν στο αντι-μνημόνιο καταψηφίζοντας τη δανειακή σύμβαση για τη διάσωση της χώρας από τη χρεοκοπία, που άφησε πίσω της η διακυβέρνηση Καραμανλή».

«Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, «επιτέθηκαν με τον ίδιο ζήλο στις ανεξάρτητες αρχές και τη Δικαιοσύνη και έθεσαν στο απυρόβλητο τους συνεργάτες τους που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Ο πρώτος συγκάλυψε τον ανιψιό του και ο δεύτερος έβαλε πλάτη στον καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο κολλητό του».

Και καταλήγει η ανακοίνωση. «Τους ενώνει και κάτι ακόμα: Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα σημάνει το άδοξο τέλος της προσπάθειάς τους να διατηρήσουν τα δυο κλειστά και αδίστακτα συστήματα εξουσίας τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v