Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρουλάκης: Εγώ ηγούμαι του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου

Απάντηση στον Α. Τσίπρα με αναφορά στο '89 και στο Ειδικό Δικαστήριο. «Ανδρέας Παπανδρέου και Πρέσπες του Αιγαίου δεν πάνε μαζί», το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει εκθέσει διεθνώς τη χώρα», πρόσθεσε.

Ανδρουλάκης: Εγώ ηγούμαι του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου

«Εγώ ηγούμαι του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας (ηγείται) του κόμματος που πήγε να βάλει φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου».

Αυτή την απάντηση έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην επισήμανση του Αλέξη Τσίπρα ότι «ο Ανδρέας ανήκει στην Ιστορία» και ότι «εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που τον ακολούθησαν, σήμερα ακολουθούν τον ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας ενώνει».

Πρόσθεσε επίσης, μιλώντας στο ΟPEN, ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι επιχειρούν να προσεταιριστούν το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ασφάλεια στη διακυβέρνηση της χώρας.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής  Δημήτρης Μάντζος δήλωσε: «Αν κάποιος οφείλει και δικαιούται να υπερασπιστεί την τιμή και την ιστορική μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, είναι, αν μη τι άλλο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Παραπέμποντας, με τη σειρά του, στο ’89, πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να το κάνει (σ.σ. να υπερασπίζεται την ιστορική μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου) και να το επικαλείται ο πρόεδρος του κόμματος που τον έσυρε στο Ειδικό Δικαστήριο, ο πρόεδρος του κόμματος που σε κάθε κρίσιμη στιγμή της Ιστορίας αντιπάλεψε τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος που σήμερα καπηλεύεται τα συνθήματα του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που στις τάξεις του υπάρχουν τα ορφανά των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμένου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή. Αυτό το κόμμα δεν δικαιούται ούτε να επικαλείται το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου ούτε τις πολιτικές του».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v