Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρομοκρατία εργαζομένων με «επιστάτη» τον Αδωνι καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Εργοδότες απειλούν ευθέως τους υπαλλήλους τους να ψηφίσουν ΝΔ», αναφέρει η Κουμουνδούρου, κάνοντας λόγο για εικόνες ντροπής. «Ηταν πλάκα, έκοψαν την απάντησή μου», απαντά ο υπουργός.

Τρομοκρατία εργαζομένων με «επιστάτη» τον Αδωνι καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να περάσει κλίμα εκβιασμού και τρομοκρατίας στους εργαζόμενους. Με επιστάτη τον Άδωνι Γεωργιάδη, εργοδότες απειλούν ευθέως τους υπαλλήλους τους να ψηφίσουν ΝΔ», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Πρόκειται», σημειώνει, «για εικόνες ντροπής για την Ελλάδα του 2023. Αλλά δεν μας ξαφνιάζει μετά από όλα όσα έχουμε ζήσει 4 χρόνια από το καθεστώς Μητσοτάκη.

Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλά ότι αυτά τα 4 χρόνια είδαν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται, το οκτάωρο να εξαφανίζεται, τις απλήρωτες υπερωρίες να γίνονται νόμος.

Για αυτό όσο και να τους τρομοκρατήσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα καταφέρει να τους κάνει να σταματήσουν να σκέφτονται και να ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή, με δικαιοσύνη.

Στις 21 του Μάη θα γυρίσουν τη πλάτη στους εκβιασμούς και στη χυδαιότητα του καθεστώτος του. Ως εδώ!»

Γεωργιάδης: Ηταν πλάκα - έκοψαν την απάντησή μου!

Το βίντεο σχολιάζει και ο υπουργός Ανάπτυξης, με ανάρτησή του στα social media. 

Οπως αναφέρει ο Αδωνις Γεωργιάδης, στην απελπισία τους οι Συριζαίοι έχουν ανεβάσει ένα βίντεο, όπου ένας επιχειρηματίας -κάνει πλάκα στην πραγματικότητα γί´αυτό και γελούν όλοι μετά- μιλάει πιεστικά υπέρ ΝΔ στους εργαζομένους του. Εγώ όμως παρά το χιούμορ δεν το αφήνω να περάσει έτσι ούτε ως αστείο. Την απάντησή μου όμως την έκοψαν! Δείτε την!»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v