Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρελάνς Βελόπουλου: Αλλάζει εκλογικές περιφέρειες «συνομιλητές» της ΝΔ

Στόχος της απόφασης είναι να αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον των εν λόγω βουλευτών για την πατρίδα και μόνον, αναφέρει ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Ρελάνς Βελόπουλου: Αλλάζει εκλογικές περιφέρειες «συνομιλητές» της ΝΔ

Με αλλαγές εκλογικής περιφέρειας υποψηφίων της Ελληνικής Λύσης απαντά ο Κυριάκος Βελόπουλος στα δημοσιεύματα που φέρουν τρεις εξ αυτών να συζητούν με τη Νέα Δημοκρατία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα αναφέρονται τα εξής: 

Κατόπιν συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι "συνομιλούν" με τη ΝΔ, με απώτερο σκοπό να πλήξουν τη βασική γραμμή του κόμματος, σύμφωνα με την οποία ουδεμία πιθανότητα συγκυβέρνησης υπάρχει, αλλά και μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος για φαινόμενα οχλήσεων υποψηφίων βουλευτών από στελέχη της ΝΔ, αποφασίστηκαν τα εξής:

Οι φερόμενοι ως "συνομιλητές" της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους.

Στόχος της απόφασης είναι να αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον των εν λόγω βουλευτών για την πατρίδα και μόνον. Και μία υπενθύμιση προς πάσα κατεύθυνση: πρωτοκλασσάτα στελέχη είναι οι ψηφοφόροι της Ελληνικής Λύσης και κανείς άλλος.

Σημειώνεται ότι τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως οι βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης, Απόστολος Αβδελάς και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου έλαβαν χρήματα προκειμένου να αποχωρήσουν από την Ελληνική Λύση και να προσχωρήσουν στην ΝΔ. Ο Κυριάκος Βελόπουλος παρέπεμψε τους βουλευτές στα όργανα του κόμματος για εξηγήσεις.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αντώνης Μυλωνάκης, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του για το «άδειασμα» Βελόπουλου, αλλά και τον έντονο προβληματισμό του για τα ελατήρια όσων βρίσκονται πίσω από το εν λόγω δημοσίευμα. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του κόμματος δήλωσε ότι «παραμένω στην Ελληνική Λύση, δεν μου έχουν ανακοινώσει τίποτα. Είμαι δίπλα στον Κυριάκο Βελόπουλο, είναι φίλος μου εδώ και πολλά χρόνια».

«Τι να διαψεύσω; Ένα ανύπαρκτο θέμα; Ένα ρυπαρό, βρώμικο, στοχοποιημένο δημοσίευμα; Γιατί αυτό ήταν κυρίως για μένα το δημοσίευμα. Ένα δημοσίευμα, χωρίς ονόματα, φωτογραφίζοντας έναν πρωτοκλασάτο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος προσπαθεί να «ζέξει» δύο άλλους βουλευτές για να πάνε μετά τις εκλογές στην ΝΔ. Ποιος ξέρει αν και ποιος θα βγει βουλευτής;», σημείωσε ο κ. Μυλωνάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v