Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Συνθήκες «γαλέρας» και στα κομματικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας!

«Η σημερινή αποκάλυψη για μαύρη εργασία 15 εργαζόμενων σε γραφεία της ΝΔ με αμοιβή 250 ευρώ και για παράνομη απόλυσή τους το 2016 επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους, αποδεικνύουν πώς αντιμετωπίζει διαχρονικά τους εργαζόμενους η ΝΔ», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνθήκες «γαλέρας» και στα κομματικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας!

«Η καταδίκη της ΝΔ στο Εφετείο για συνθήκες εργασιακής γαλέρας στα κομματικά της γραφεία και η υποχρέωση καταβολής αποζημιώσεων είναι κόλαφος. Αποδεικνύει ότι ο εργασιακός μεσαίωνας ήταν ο κανόνας για τη ΝΔ, προτού τον νομοθετήσει με τον νόμο Χατζηδάκη», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, «η σημερινή αποκάλυψη της Αυγής για μαύρη εργασία 15 εργαζόμενων σε γραφεία της ΝΔ με αμοιβή 250 ευρώ, από το 2009 έως το 2016 και για παράνομη απόλυσή τους το 2016, επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους, αποδεικνύουν πώς αντιμετωπίζει διαχρονικά τους εργαζόμενους η ΝΔ, ακόμη και του ίδιου του κόμματός της.

Αλήθεια, εκείνοι που δεν τηρούν την εργασιακή νομοθεσία στο ίδιο τους το κόμμα, μπορούν να πείσουν κανέναν ότι ελέγχουν την εργοδοτική αυθαιρεσία σε μια ολόκληρη αγορά;

Ο κ. Μητσοτάκης που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ τον Ιανουάριο του 2016 γνώριζε για την παράνομη απόλυση 15 εργαζόμενων από τη ΝΔ; Ο τότε διευθυντής της ΝΔ κ. Παπαθανάσης γνώριζε; Ποιος έδωσε την εντολή για τις παράνομες απολύσεις;», καταλήγει η ανακοίνωση. 



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v