Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύεται το σενάριο αναβολής των εκλογών

Αναμένεται νέα δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε λίγη ώρα. Η παραίτηση Καραμανλή και οι κατηγορίες της αντιπολίτευσης. Αναβάλλεται το υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής.

Ενισχύεται το σενάριο αναβολής των εκλογών

Σοβαρή είναι η πιθανότητα αναβολής της αναμενόμενης για τις 9 Απριλίου ημερομηνίας των εκλογών, μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει ήδη συζητήσει με τους στενούς του συνεργάτες και στη σκιά της παραίτησης Καραμανλή, θεωρείται πιθανόν οι κάλπες να στηθούν αργότερα. Εν τω μεταξύ αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για την Παρασκευή Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο θα ανακοινώνονταν η αύξηση του κατώτατου μισθού.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει νέα δήλωση σε λίγη ώρα, μετά την πρώτη που έκανε από τον τόπο του δυστυχήματος νωρίς το μεσημέρι. Και όλα αυτά, την ώρα που τα ερωτήματα και οι καταγγελίες για κενά και ελλείψεις στα συστήματα σηματοδότησης και ασφαλείας των σιδηροδρόμων, μένουν αναπάντητα.

Η αντιπολίτευση ήδη έχει αρχίσει να στέλνει τα σήματα, παρότι επισημαίνει ότι δεν είναι τώρα η στιγμή της αναζήτησης ευθυνών. 

«Η συζήτηση για τα αίτια της τραγωδίας δεν θα αποφευχθεί με την παραίτηση του υπουργού, αλλά καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v