Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιμένει στις προκλήσεις ο Ακάρ: Λάθος οι υπολογισμοί για το Καστελόριζο

«Δεν έχουμε επιτρέψει κανένα τετελεσμένο μέχρι στιγμής, ούτε θα το κάνουμε», υποστηρίζει ο υπουργός άμυνας της γειτονικής χώρας.

Επιμένει στις προκλήσεις ο Ακάρ: Λάθος οι υπολογισμοί για το Καστελόριζο

Επιμένει στους υψηλούς τόνους η Άγκυρα και οι προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας δεν λένε να σταματήσουν, αφού ακόμα και την πρώτη μέρα του χρόνου ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι οι υπολογισμοί της χώρας μας για το Καστελλόριζο είναι λανθασμένοι.

Ο Τούρκος υπουργός πέταξε πάνω από το Αιγαίο με μαχητικό, ενώ τόνισε ότι η Τουρκία απλώνει το χέρι της ειρήνης στην Ελλάδα, ωστόσο η Αθήνα επιμένει να συνεχίζει τις προκλητικές ενέργειες και τη ρητορική «που αυξάνει την ένταση».

«Δεν έχουμε επιτρέψει κανένα τετελεσμένο μέχρι στιγμής, ούτε θα το κάνουμε. Ο λάθος υπολογισμός θα επιστρέψει στην Ελλάδα από την Άγκυρα» είπε ο Τούρκος υπουργός, μεταδίδει το Ethnos.gr.

Όπως σημειώνει το TRT Haber, o Ακάρ προχώρησε σε εναέριες επιθεωρήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, συνοδευόμενος από το διοικητή της πολεμικής αεροπορίας και στρατηγό Atilla Gulan.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v