Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση Σμυρλή από το ΥΠΕΞ

Με επιστολή στον Νίκο Δένδια, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή, ώστε να ενταχθεί στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ. Εκανε τη βρώμικη δουλειά με τις υποκλοπές και επιχειρείται να «ξεπλυθεί», η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ.

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση Σμυρλή από το ΥΠΕΞ

Ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Γιάννης Σμυρλής, υπέβαλε την παραίτησή του, κίνηση που προκάλεσε σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος εξηγεί ότι προχώρησε στην παραίτηση για να ενταχθεί στον εκλογικό αγώνα της ΝΔ. Εστειλε επιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, με την οποία υπέβαλε την παραίτησή του που έγινε αποδεκτή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Σμυρλής στην επιστολή του αναφέρει ότι υποβάλει την παραίτηση του για καθαρά προσωπικούς λόγους.

ΣΥΡΙΖΑ:  Εκανε τη βρώμικη δουλειά με τις υποκλοπές και επιχειρείται να «ξεπλυθεί»

«Αφού έκανε τη βρώμικη δουλειά στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, όπως αποκάλυψαν οι New York Times, και ενέκρινε το 2021 τις δύο άδειες εξαγωγής – εμπορίας του κατασκοπευτικού λογισμικού Predator στη Μαδαγασκάρη, ο Γιάννης Σμυρλής απομακρύνεται δήθεν γιατί επιστρατεύεται στον προεκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζει με ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την παραίτηση του Γιάννη Σμυρλή», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως ο άνθρωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΥΠΕΞ επιχειρείται, εν μέσω εορτών, να «ξεπλυθεί» στην κολυμπήθρα του «προεκλογικού αγώνα» δια της παραίτησής του, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορεί να εκλεγεί καν βουλευτής ως μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να μην υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και να δώσει εξηγήσεις τόσο για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, όσο και για αυτές με το Predator που δήθεν τόσο καιρό δεν γνώριζε ποιος το έχει, αλλά το εξήγαγε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v