Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ και της Φωτεινής Μπακαδήμα

Το γνωστοποίησε ο ίδιος ο Α. Τσίπρας με ανάρτηση στα social media. Πλέον η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αριθμεί 88 βουλευτές. Η ανεξάρτητη βουλευτής αποχώρησε προ διμήνου από το ΜέΡΑ25. Επιστολή Τσίπρα στον πρόεδρο της Βουλής.

Μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ και της Φωτεινής Μπακαδήμα

Mετά την Αγγελική Αδαμοπούλου άλλη μια ανεξάρτητη βουλευτής, η Φωτεινή Μπακαδήμα, προσχώρησε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Το γνωστοποίησε, πάλι, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα social media, συνοδευόμενη από φωτογραφία μετά τη συνάντησή τους.

«Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία και η Δημοκρατία. Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα. Καλωσόρισες, Φωτεινή, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία!», σημειώνει ο κ. Τσίπρας.

Η κ. Μπακαδήμα αποχώρησε από το ΜέΡΑ25 πριν από δύο μήνες και έκτοτε ήταν ανεξάρτητη βουλευτής.
Μετά και τη χθεσινή προσχώρηση της κ. Αδαμοπούλου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος αριθμεί πλέον 88 βουλευτές.

Ο κ. Τσίπρας απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα τη σχετική επιστολή:

«Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Τασούλα Κωνσταντίνο

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Β' Πειραιά, Φωτεινή Μπακαδήμα, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Με εκτίμηση
Αλέξης Τσίπρας»

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, μετά την ανακοίνωση για την Αγγελική Αδαμοπούλου που προσχωρεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25 απάντησε «Καλή τύχη...»:

«Όπως είχαμε εξαρχής επισημάνει, οι πραγματικοί λόγοι αποχώρησης της κ. Αδαμοπούλου ήταν η προσωπική της πολιτική "κωλοτούμπα" για να συνταχθεί με τον μετρ του είδους και να απεμπολήσει κι αυτή το αντιμνημονιακό της παρελθόν. Της ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο της συστημικό κόμμα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v