Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημοσκόπηση Pulse: Πρωτιά της ΝΔ με διαφορά 7,5% μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 33,5% στην αναγωγή επί των εγκύρων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό 26%. Το 73% των ερωτηθέντων εξέφρασε μέτρια ή σοβαρή ανησυχία για την εξέλιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Δημοσκόπηση Pulse: Πρωτιά της ΝΔ με διαφορά 7,5% μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στο 7,5% ανέρχεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, που διεξήχθη για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη στο διάστημα 23 με 25 Οκτωβρίου και τα αποτελέσματα βγήκαν από δείγμα 1.207 ενηλίκων, με δικαίωμα ψήφου.

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 33,5% στην αναγωγή επί των εγκύρων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό 26%. Το ΠΑΣΟΚ είναι στο 11,5%, στο 5,5% είναι το ΚΚΕ, στο 4% η Ελληνική Λύση και κάτω από το 3% το ΜεΡΑ25.

  Δημοσκόπηση ΣΚΑΙ

 Επιπλέον, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ, αναφορικά με το κόστος ζωής και τις πηγές εξόδων που προβληματίζουν περισσότερο.

Όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, τα δύο βασικά βάρη είναι ο λογαριασμός του ρεύματος, παρά τις ελαφρύνσεις και τις παρεμβάσεις από την κυβέρνηση και φυσικά το σούπερ μάρκετ και ειδικότερα των τροφίμων, οι οποίες έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.

Προβληματισμός υπάρχει και για το φυσικό αέριο, ωστόσο τα νούμερα αντικατοπτρίζουν τα νοικοκυριά που διαθέτουν συστήματα θέρμανσης με φυσικό αέριο, ενώ μικρότερος είναι ο προβληματισμός για το πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης.

Δημοσκόπηση ΣΚΑΙ

 

Δημοσκόπηση ΣΚΑΙ

Δημοσκόπηση ΣΚΑΙ

Το 73% των ερωτηθέντων εξέφρασε μέτρια ή σοβαρή ανησυχία για την εξέλιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, ενώ μόλις το 20% δεν δείχνει να προβληματίζεται ιδιαίτερα.

Δημοσκόπηση ΣΚΑΙ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v