Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ένας χρόνος από την απώλεια της Φώφης Γεννήματα

Οι εκδηλώσεις στη μνήμη της με επίκεντρο την Υγεία-Πρόνοια. Δωρεάν μαστογραφίες στα γραφεία του κόμματος σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ένας χρόνος από την απώλεια της Φώφης Γεννήματα

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου, στις 25 Οκτωβρίου, από τον θάνατο της Φώφης Γεννήματα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε εκδηλώσεις και δράσεις στη μνήμη της.

- Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 18.30μμ, θα πραγματοποιηθεί προγραμματική εκδήλωση για την Υγεία και το Κράτος Πρόνοιας στο ξενοδοχείο CARAVEL με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

- Εκείνη την εβδομάδα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτούν νοσοκομεία και δομές πρόνοιας πανελλαδικά προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες και ανάγκες.

- Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Χαριλάου Τρικούπη 50) για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, καθώς η Φώφη Γεννηματά εγκαινίασε το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας.

“Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία που θα παράσχει δωρεάν τον προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο”, τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο 210-3665378.

Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v