Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας: Συνεχίζουν το μεγάλο φαγοπότι εφορμώντας στον δημόσιο πλούτο

Κάλεσμα από τα Χανιά σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για να δώσουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής.

Τσίπρας: Συνεχίζουν το μεγάλο φαγοπότι εφορμώντας στον δημόσιο πλούτο

Για τη χειρότερη κυβέρνηση, που συνεχίζει το μεγάλο φαγοπότι εφορμώντας στον δημόσιο πλούτο όπως έκαναν όταν χρεοκόπησαν τη χώρα και πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησαν το 2015, έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στα Χανιά.

«Τούτες τις δύσκολες εποχές, που χρειάζεται κοινωνική προστασία και στήριξη, έχουμε μία κυβέρνηση που συνεχίζει το μεγάλο φαγοπότι», πρόσθεσε, παραπέμποντας «στα γαλάζια golden boys και στις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, που σήμερα τις πληρώνει ο Έλληνας πολίτης και καταναλωτής».

Τόνισε ωστόσο ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή («ακόμα και χθες στο συνέδριο της ΝΔ τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έστειλαν αυτό το μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη»), αναδεικνύοντας την ανάγκη να φύγει το συντομότερο δυνατό.

«Το θέμα είναι ότι όσο γρηγορότερα υπάρξει πολιτική αλλαγή τόσο το καλύτερο για τον τόπο. Γιατί κάθε μέρα που περνάει, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι και επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός», είπε.

Ο κ. Τσίπρας απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες, κυρίως τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς, «να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής» την ερχόμενη Κυριακή, 15 Μαΐου. Να προσέλθουν δηλαδή στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, να γραφτούν μέλη και να ψηφίσουν για την επανεκλογή του στην προεδρία του κόμματος (σ.σ. δεν υπεβλήθη άλλη υποψηφιότητα).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει συνάντηση με εθελοντές των Εφορευτικών Επιτροπών για τις εκλογές της 15ης Μαΐου στις Καλύβες Αποκορώνου, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί την αγορά στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου και θα έχει συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους στην Επισκοπή. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v