Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΙΝΑΛ για πρόταση μομφής: «Σωσίβιο» Τσίπρα στον Μητσοτάκη

Εν αναμονή της επίσημης απόφασης της Χ.Τρικούπη για την πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Η άτυπη απάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση.

ΚΙΝΑΛ για πρόταση μομφής: «Σωσίβιο» Τσίπρα στον Μητσοτάκη

Την επίσημη θέση του ΚΙΝΑΛ στην πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης που κατέθεσε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, θα την δώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης το απόγευμα, στη διάρκεια (προγραμματισμένης) συνέντευξης που θα παραχωρήσει στον τηλεοπτικό σταθμό “Open”.

Το πρώτο σχόλιο συνεργατών του είναι ότι “ο κ.Τσίπρας, στην προσπάθειά του να βρει σωσίβιο για τον ίδιον, ρίχνει σωσίβιο και στον κ.Μητσοτάκη”. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής.

Η επίσης άτυπη απάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο πτυχές:

  • Ο κ .Ανδρουλάκης μιλάει για “σωσίβιο που ψάχνει ο Τσίπρας” επικαλούμενος προφανώς τις δημοσκοπήσεις που εκτινάσσουν τα ποσοστά της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ. Αλλά “ας μη βιάζεται”.
  • Καμία κυβέρνηση δεν “έπεσε” από πρόταση δυσπιστίας. Όλες όμως βρέθηκαν “απολογούμενες” για το αρνητικό έργο τους. Εν προκειμένω, όπως λένε, “ο κ. Μητσοτάκης καλείται να απολογηθεί για πολλά, κυρίως όμως για την ανύπαρκτη διαχείριση στην αντιμετώπιση της ‘Ελπίδας’ και την εικόνα της πανδημίας, αφού οι θάνατοι πλησιάζουν τους 23.000 και η χώρα γίνεται η πρώτη σε απώλειες ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην Ευρώπη”.

Να σημειωθεί ότι το ΚΙΝΑΛ είναι το μοναδικό κόμμα της αντιπολίτευσης που δεν έχει τοποθετηθεί, μέχρι αργά το απόγευμα, για την πρόταση δυσπιστίας.

Κατά τις πληροφορίες, οι συσκέψεις είναι διαρκείς στη Χ. Τρικούπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v