Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο τραπέζι rapid test και για εμβολιασμένους στο ρεβεγιόν

Σύσκεψη Μητσοτάκη με Τσιόδρα και Πλεύρη για την μετάλλαξη Ομικρον. Οι προσπάθειες να καθυστερήσει η κυριαρχία της ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος.

Στο τραπέζι rapid test και για εμβολιασμένους στο ρεβεγιόν

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, για την πανδημία και την πορεία της μετάλλαξης Όμικρον.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν το «πρόσωπο των ημερών» (λόγω της πολυσυζητημένης μελέτης), καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι η καθιερωμένη σύσκεψη που γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα και έγινε σήμερα αντί αύριο, επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία.

Κατά τις ίδιες πηγές, δεν αποφασίστηκαν νέα μέτρα. Αντίθετα συζητήθηκαν αυτά που εφαρμόζονται από σήμερα για όσους επισκέπτες έρχονται στην Ελλάδα, ενόψει της προσπάθειας καθυστέρησης έλευσης της μετάλλαξης Όμικρον, δεδομένου ότι «ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε χρόνο».

 Στο τραπέζι, πάντως, φέρεται να βρίσκεται η αύξηση των test ενόψει των εορταστικών ημερών, ενώ έχει τεθεί η πρόταση για τη διενέργεια rapid test ακόμα και για εμβολισμένους κατά τα ρεβεγιόν σε εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v