Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξαφνική αδιαθεσία του Τρ. Αλεξιάδη στη Βουλή

“Με συγχωρείτε, δεν αισθάνομαι καλά”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που διέκοψε την ομιλία του και κατευθύνθηκε προς τα έδρανα. Δίπλα του έσπευσαν όλοι οι παριστάμενοι βουλευτές και μεταφέρθηκε στο ιατρείο.

Ξαφνική αδιαθεσία του Τρ. Αλεξιάδη στη Βουλή

Ξαφνική αδιαθεσία ανάγκασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Τρύφωνα Αλεξιάδη, να διακόψει την ομιλία του στη Βουλή και να κατέβει από το βήμα.

“Με συγχωρείτε, δεν αισθάνομαι καλά”, είπε και κατευθύνθηκε προς τα έδρανα. Δίπλα του έσπευσαν όλοι οι παριστάμενοι βουλευτές και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο γιατρός της Βουλής και, με τη βοήθεια άλλων βουλευτών, ο κ.Αλεξιάδης μεταφέρθηκε στο ιατρείο.

Oι πρώτες εξετάσεις (καρδιογράφημα κλπ) βγήκαν καλές, ενώ θα μεταβεί σε νοσοκομείο για πληρέστερο έλεγχο.

Στο πλευρό του βρέθηκε αμέσως η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία, εκτός από γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, είναι και γιατρός.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής, και υφυπουργός Οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑ, είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας προς διετίας και είχε επιστρέψει στα καθήκοντα του μετά από μακρά ανάρρωση.

Ήταν στους βασικούς ομιλητές της σημερινής συζήτησης στη Βουλή, καθώς το αντικείμενό της είναι η κύρωση του Ισολογισμού του κράτους για το έτος 2019.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v