Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας: Ως εδώ με την κοροϊδία, νέα παράσταση με 17.000 νεκρούς

«Δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ» προαναγγέλλει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού την Πέμπτη. Μιλά για «μια ακόμα παράσταση». Αντίδραση Οικονόμου.

Τσίπρας: Ως εδώ με την κοροϊδία, νέα παράσταση με 17.000 νεκρούς

«Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να απευθυνθεί με μήνυμά του στους πολίτες.

«Ως εδώ όμως η κοροϊδία», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προαναγγέλλοντας ότι «αμέσως μετά» το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη, ο ίδιος θα κάνει «δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ».

Οικονόμου: Σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση ο Αλέξης Τσίπρας

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση. Από την αρχή της πανδημίας λέει «όχι σε όλα», εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους», τονίζει σε απάντησή του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οπως αναφέρει ο κ. Γιάννης Οικονόμου, «σήμερα, πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο Πρωθυπουργός, προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει. Με απλά λόγια, χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί, έχει ήδη έτοιμη την απάντηση.

Απίστευτα πράγματα ακόμα και για τον κ. Τσίπρα, που με τη στάση του επιβεβαιώνει συνεχώς ότι η πανδημία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα πολιτικά του μέτρα».

Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης παριστάνει ότι κυβερνά μια άλλη χώρα

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

Οπως επισημαίνει, «ενημερώνουμε τον κ. Οικονόμου ότι αν κάποιος βρίσκεται σε παράκρουση, αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης που παρά τους 17.000 νεκρούς παριστάνει ότι κυβερνά μια άλλη χώρα και μιλά για COVID free καλοκαίρι και για επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος, ενώ καθημερινά έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων και συμπολίτες μας να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ.

Ως εδώ η κοροϊδία.

Η χώρα χρειάζεται πρωθυπουργό και κυβέρνηση με συναίσθηση της πραγματικότητας και με πολιτική βούληση να δράσει για να σταματήσει η τραγωδία. Και όχι διαγγέλματα - κοροϊδία να μας παραπλανούν ότι τάχα διανύουμε το «τελευταίο μίλι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v