Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουτσούμπας: «Πολλοί Κατσαφάδοι μαζεύτηκαν στον Πειραιά»

Τι κατήγγειλε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής.

Κουτσούμπας: «Πολλοί Κατσαφάδοι μαζεύτηκαν στον Πειραιά»

Βαρύτατες αιχμές εναντίον του υφυπουργιού Εμπορικής Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου άφησε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Επικαλούμενος δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» ότι γίνονται εγκρίσεις προσλήψεων από πολιτικά γραφεία, παρέπεμψε σε καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες «διακρίνουν γύρω τους και κοντά τους κομματάρχες και οικογενειοκρατία, ότι πλέον δεν υπάρχει μόνο ο δρόμος του μεταξιού, υπάρχει και ο δρόμος του λιμανιού, που ξεκινάει από την Κουντουριώτου στον Πειραιά και φτάνει μέχρι το ΣΕΜΠΟ».

Και πρόσθεσε: «Όντως η καταγγελία κεντρίζει το ενδιαφέρον, αφού στην Κουντουριώτου στεγάζεται το γραφείο του υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου. Κι αν ακολουθήσουμε τη διαδρομή της διαπλοκής που γράφεται στον Τύπο, βλέπουμε όλως συμπτωματικώς ότι operator-manager στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, στον ΣΕΠ ΑΕ, είναι κάποιος ονόματι Νίκος Κατσαφάδος... Ενώ διευθυντής προσωπικού στη θυγατρική της COSCO, DPort, είναι επίσης κάποιος Μιχάλης Κατσαφάδος

Κι επειδή στο λιμάνι οι αποστάσεις είναι μεγάλες, πρέπει να φροντίσουν να υπάρχει και κάποιος καλός και γνωστός εκπαιδευτής οδηγών για να τους πηγαίνει και ξανά, όλως τυχαίως, και αυτός ονομάζεται Νίκος Κατσαφάδος

Και οι συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ. Γιατί ένα άλλο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στους χώρους δουλειάς υποτίθεται για ελέγχους ασφαλείας του λιμανιού, αλλά στην πραγματικότητα για να κάνει κατήχηση στους εργαζόμενους για να προστατεύουν την εταιρεία, να μη διεκδικούν κ.λπ. κ.λπ., το οδηγεί ένας που ονομάζεται Θεόδωρος Κατσαφάδος… Σαν πολλοί Κατσαφάδοι δεν μαζεύτηκαν εδώ;».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v