Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΙΝΑΛ: Από Κεγκέρογλου-Σκανδαλίδη-Κατρίνη η εκπροσώπηση στη Βουλή

Έκλεισαν οι εκκρεμότητες στη συνεδρίαση της Κ.Ο. με ομόφωνη απόφαση

ΚΙΝΑΛ: Από Κεγκέρογλου-Σκανδαλίδη-Κατρίνη η εκπροσώπηση στη Βουλή

Μετά από ολιγόωρη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ το απόγευμα αποφασίσθηκε η εκπροσώπηση του κόμματος στη Βουλή για το μικρό αλλά κρίσιμο χρονικό διάστημα των 35 ή 42 ημερών έως την ανάδειξη του νέου Προέδρου.

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση ανατίθενται:

Στον Γραμματέα της Κ.Ο. Βασίλη Κεγκέρογλου (φωτο), η θεσμική εκπροσώπηση της Κ.Ο. στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η εκπροσώπηση της Κ.Ο. ή ο ορισμός εκπροσώπου σε εκδηλώσεις κ.λπ. και η ευθύνη λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ιδίως σύγκληση της Κ.Ο. και συντονιστικού οργάνου, θέματα προσωπικού, συνεργατών κ.λπ.).

Στους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Κατρίνη κατά σειρά ορισμού, η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Κ.Ο. και ιδίως στο νομοθετικό έργο, συζήτηση σχεδίων νόμων, προϋπολογισμού του Κράτους κλπ αλλά και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο (επερωτήσεις, εξεταστικές επιτροπές, πρόταση δυσπιστίας, διευρυμένες συζητήσεις κ.λπ.), προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών κ.λπ.

Όπως διευκρινίστηκε, κάθε άλλο θέμα, θα αντιμετωπίζεται από τον Γραμματέα της Κ.Ο. και τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους, σε συνεργασία με τον αρμόδιο ή τους συναρμόδιους Βουλευτές και τον Διευθυντή της Κ.Ο. Ενώ για θέματα μεγαλύτερης σπουδαιότητας θα συγκαλείται το συντονιστικό όργανο ή θα συνεδριάζει η Κ.Ο

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v