Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν παραμένουν τα φάρμακα για τους χαμηλοσυνταξιούχους

Την απόφασή του να διατηρηθεί το ευνοϊκό καθεστώς που ίσχυσε και κατά το 2020 ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στο Twitter. Για υποκρισία μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε καταθέσει σχετική τροπολογία.

Δωρεάν παραμένουν τα φάρμακα για τους χαμηλοσυνταξιούχους

«Εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι θα έχουν και το 2021 δωρεάν τα φάρμακά τους, χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση ή συμμετοχή», ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter.

«Είναι προσωπική μου επιλογή να διατηρηθεί το ευνοϊκό καθεστώς που, με κυβερνητική απόφαση, ίσχυσε και κατά το 2020. Η Πολιτεία μένει πάντα δίπλα στην κοινωνία. Και οι απόμαχοι της δουλειάς, ειδικά όσοι τα βγάζουν πέρα με λίγα, θα έχουν πρώτοι την φροντίδα μας και στη νέα χρονιά».

Εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι θα έχουν και το 2021 δωρεάν τα φάρμακά τους, χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση ή...

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Υποκρισία Μητσοτάκη για τα φάρμακα των χαμηλοσυνταξιούχων

«Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με την οποία δινόταν η δυνατότητα παράτασης για ένα χρόνο στη δωρεάν χορήγηση φαρμάκων στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Μετά την κοινωνική κατακραυγή και μπροστά στο ενδεχόμενο 600.000 χαμηλοσυνταξιούχοι να πληρώνουν από την τσέπη τους από το νέο έτος φάρμακα που ήταν δωρεάν, αναγκάστηκε τελικά να συρθεί πίσω από αυτό που διεκδικούσε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και που ο ίδιος αρνιόταν πεισματικά. Και μάλιστα, να το εμφανίσει σήμερα με τυμπανοκρουσίες ως προσωπική του επιλογή», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού.

«Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι η υποκρισία και η πολιτική εξαπάτηση είναι η δεύτερή του φύση», καταλήγει η ανακοίνωση της αντιπολίτευσης. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v