Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα δοθεί συνέχεια στο «θέμα Πολάκη»

Συνάντηση του βουλευτή με Τζανακόπουλο-Γεροβασίλη. “Τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρηθούν από όλες και όλους, ως μόνη ασπίδα στη διασπορά του κορωνοϊού”

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα δοθεί συνέχεια στο «θέμα Πολάκη»

«Εξηγήσεις έδωσε ο Παύλος Πολάκης στον γραμματέα του κόμματος και στην γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο και Όλγα Γεροβασίλη, αντίστοιχα.

Το θέμα με την ανάρτηση της φωτογραφίας από συμμετοχή του σε φιλικό δείπνο θεωρήθηκε λήξαν, καθώς και οι τρεις συμφώνησαν στη θέση ότι «εν μέσω πανδημίας, και με δεδομένη την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση της Κυβέρνησης, απαιτείται από το κόμμα και όλα τα στελέχη του αποφασιστικότητα, συνοχή, υπευθυνότητα, και αφοσίωση στην προστασία της κοινωνίας”.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο πρώην υπουργός Υγείας τόνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει τη συλλογικά επεξεργασμένη και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και δική του θέση ως γιατρού και βουλευτή, ότι “τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρηθούν από όλες και όλους, ως μόνη ασπίδα στη διασπορά του κορωνοϊού εδώ που μας έφτασε η εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης”.

Κι αυτό διότι, όπως είπε, “η κυβέρνηση άφησε απροετοίμαστο και ανοχύρωτο το ΕΣΥ, άνοιξε τον τουρισμό χωρίς ενιαία υγειονομικά πρωτοκολλά, δεν αύξησε τα δρομολόγια στα ΜΜΕ και αύξησε τον αριθμό των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, ενώ επέτρεψε να δημιουργηθούν εστίες υπερμετάδοσης σε μεγάλους εργασιακούς χώρους, φυλακές, γηροκομεία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v