Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουλή: Μπρα ντε φερ Γεωργιάδη - Παππά για τα λεωφορεία

Ο Νίκος Παππάς κάλεσε τον υπουργό να κάνει μια «γενναία κίνηση» και να άρει την απόσπαση οδηγού του ΟΣΥ που έχει στο γραφείο του και να κάνει το ίδιο και ο κ. Καραμανλής, που -όπως είπε- έχει τέσσερις οδηγούς του ΟΣΥ στο γραφείο του.

Βουλή: Μπρα ντε φερ Γεωργιάδη - Παππά για τα λεωφορεία

«Κόντρα» ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη και του τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππά.

Από την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Νίκος Παππάς σημείωσε πως 16 οδηγοί είναι αποσπασμένοι σε υπουργικά και βουλευτικά γραφεία, «ενώ τα λεωφορεία κάθονται στα αμαξοστάσια».

Μάλιστα κάλεσε τον υπουργό να κάνει μια «γενναία κίνηση» και να άρει την απόσπαση οδηγού του ΟΣΥ που έχει στο γραφείο του και να κάνει το ίδιο και ο κ. Καραμανλής, που -όπως είπε- έχει τέσσερις οδηγούς του ΟΣΥ στο γραφείο του.

Συνέχισε τα βέλη στην κυβέρνηση λέγοντας «κανένας σχεδιασμός για τις μεταφορές, κανένας προγραμματισμός, καμία πρόνοια για ανθρώπινους πόρους και εξοπλισμό».

Παράλληλα ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε πυρά στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα μέσα ενημέρωσης.

«Εσείς, κύριε Παππά, να κάνετε κριτική στην κυβέρνηση ότι δίνει γραμμή στις εφημερίδες πάει πολύ. Δεν δίνει γραμμή η κυβέρνηση», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης, ενώ μίλησε για παλαιότερες αναφορές του επιχειρηματία Χ. Καλογρίτσα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v