Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστρέφει σε προ πανδημίας ρυθμούς η Βουλή

Η Βουλή ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και αύριο θα ψηφιστεί μία ακόμα ΠΝΠ με μέτρα για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Κατατίθεται νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας.

Επιστρέφει σε προ πανδημίας ρυθμούς η Βουλή

Επιστροφή στην… κανονικότητα στην Ολομέλεια, καθώς επιστρέφει η φυσική παρουσία των βουλευτών στις ονομαστικές ψηφοφορίες. Το διάστημα της πανδημίας είχε επεκταθεί η επιστολική ψήφος, καθώς δεν ήταν δυνατόν να προσέρχονται όλοι οι βουλευτές στην Ολομέλεια. Ωστόσο σήμερα αποφασίστηκε πως δεν θα δοθεί παράταση στη σχετική ρύθμιση.

Η Βουλή ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και αύριο θα ψηφιστεί μία ακόμα ΠΝΠ με μέτρα για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους (στις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί περιλαμβάνονται και οι δράσεις που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός στο τηλεοπτικό του μήνυμα). Την επόμενη εβδομάδα σειρά παίρνει νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο θα εισαχθεί στην Ολομέλεια την Τρίτη και θα ψηφιστεί την Τετάρτη.

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας -που περιλαμβάνει αλλαγές για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης- και από Δευτέρα εισάγεται για συζήτηση στην επιτροπή της Βουλής.

Τέλος, την επόμενη Παρασκευή θα συζητηθεί επερώτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Μετανάστευσης και Ασύλου για τις ΜΚΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v