Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ραγκούσης: Μήπως έχουν στηθεί μικρές παρακρατικές οργανώσεις

Σε αυτό το βίντεο δύο δρουν και έκνομα και όχι ένας. Γιατί δεν λέτε τίποτα για το δεύτερο άτομο κ. υφυπουργέ; Γιατί μιλάτε για έναν αστυνομικό;» σημείωσε ο Γ. Ραγκούσης. Τι απάντησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ραγκούσης: Μήπως έχουν στηθεί μικρές παρακρατικές οργανώσεις

Στοιχεία για το δεύτερο άτομα που εμφανίζεται σε βίντεο - για περιστατικό αστυνομικού με πολίτη στη Μχαλακοπούλου- ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης. Η επίκαιρη ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ - με θέμα περιστατικό ξυλοδαρμού πολίτη από αστυνομικό -συζητήθηκε στην Ολομέλεια νωρίτερα.

“Σε αυτό το βίντεο δρουν δύο παραβατικά και έκνομα και όχι ένας. Γιατί δεν λέτε τίποτα για το δεύτερο άτομο κ. υφυπουργέ;» σημείωσε ο Γ. Ραγκούσης.

Επεσήμανε παράλληλα «γιατί μιλάτε για έναν αστυνομικό; Είναι αστυνομικός; Μήπως είναι ιδιωτικός φρουρός; Μήπως είναι μέλος ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι; Μήπως είναι πρόσφατα καταδικασμένος αυτός που συνδράμει τον αστυνομικό;».

Συνέχισε λέγοντας, “προσπαθείτε να συγκαλύψετε σε αυτή την υπόθεση;” και προσέθεσε “μήπως έχουν στηθεί μικρές παρακρατικές οργανώσεις τύπου μικρού αριθμού ανθρώπων. Για το δεύτερο άτομο που εμφανίζεται έχετε κάνει έρευνα;".

Από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου επισήμανε ότι δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια απόκρυψης γεγονότων και επεσήμανε πως δεν πρέπει να δίνεται σε υποθέσεις άλλος χαρακτήρας για αντιπολιτευτικούς λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v