Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες κόντρες για τα voucher στη Βουλή

Για το θέμα διασταύρωσαν ξανά τα “ξίφη” τους βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πέμπτης κατά σειρά ΠΝΠ με μέτρα στήριξης εργοδοτών και εργαζομένων.

Νέες κόντρες για τα voucher στη Βουλή

Νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ολομέλεια προκαλεί το πρόγραμμα της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, το οποίο τελικά καταργήθηκε.

Για το θέμα διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους βουλευτές της κυβέρνησης και αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση της πέμπτης κατά σειρά ΠΝΠ με μέτρα στήριξης εργοδοτών και εργαζομένων.

Με κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την τοποθέτηση του στη Βουλή ο “γαλάζιος” βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος, κάνοντας αναφορά στους χειρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης στο θέμα της κατάρτισης. “Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι” σημείωσε, εστιάζοντας σε προγράμματα κατάρτισης που είχαν “τρέξει” τα προηγούμενα χρόνια.

Απαντώντας από το ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Ζαχαριάδης επεσήμανε “σας πιάσαμε με το voucher στην πλάτη” και σημείωσε “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”. Συνέχισε εξαπολύοντας σφοδρά πυρά στους χειρισμούς, που έγιναν από την κυβέρνηση στο θέμα αυτό.

Σε υψηλούς τόνους τοποθετήθηκε και ο Μιχάλης Κατρίνης από το Κίνημα Αλλαγής, μιλώντας για “φιάσκο”. Από το ΚΚΕ η Μαρία Κομνηνάκα έκανε αναφορά σε χειρισμούς “για γέλια και για κλάματα” . Τέλος κριτική άσκησε από το ΜέΡΑ 25 η Φωτεινή Μπακαδήμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v