Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την εξαίρεση Μπογδάνου από την Επιτροπή Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κ. Μπογδάνος είχε μιλήσει για “ένα παιχνίδι συστηματικής αναπαραγωγής τουρκικής προπαγάνδας και συστηματικής υπονόμευσης ελληνικών θέσεων” κάνοντας λόγο για ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Την εξαίρεση Μπογδάνου από την Επιτροπή Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν αναφορές του “γαλάζιου” βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε πρόσωπα που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ήταν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε δε για “ένα παιχνίδι συστηματικής αναπαραγωγής τουρκικής προπαγάνδας και συστηματικής υπονόμευσης ελληνικών θέσεων” κάνοντας λόγο για ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα προκάλεσε κόντρες στην Ολομέλεια, με τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου να σημειώνει “πιστεύω ότι αυτό που ακούσαμε εδώ είναι μία θλιβερή και ντροπιαστική στιγμή για το κοινοβούλιο. Και ο κύριος Μπογδάνος εκφράζει τις δικές του απόψεις. Αλλά στρέφομαι προς συναδέλφους της πλειοψηφίας που τον χειροκρότησαν. Και θα ήθελα να ρωτήσω: Συμμερίζεται επίσημα το κόμμα της Ν. Δ. αυτές τις δηλώσεις ή είναι προσωπικές απόψεις του κ. Μπογδάνου και τις αποδοκιμάζετε;”

Λίγο αργότερα ο Θ. Δρίτσας από την αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε να μην συμμετέχει ο κ. Μπογδάνος στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων». Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν χθες στη συνεδρίαση της επιτροπής και έτσι αναμένεται η τοποθέτηση του στην επόμενη συνεδρίαση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v