Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περί «ακραίων φωνών» η συζήτηση στη Βουλή

Ο Κων. Βλάσης ανέφερε ότι «δεν δεχόμαστε καμία ακραία στάση ούτε από στελέχη τα οποία είτε υπηρετούν την κυβέρνησή μας είτε το κόμμα από το οποίο προέρχεται αυτή η κυβέρνηση και το έχουμε αποδείξει. Συγκεκριμένα, με συγκεκριμένες διαγραφές στελεχών».

Περί «ακραίων φωνών» η συζήτηση στη Βουλή

Να καταδικάσει τις ακραίες φωνές εντός και εκτός κυβέρνησης κάλεσε τον υφυπουργό Εξωτερικών Κων. Βλάση η αναπληρώτρια τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια. Και σημείωσε πως η κυβέρνηση οφείλει " να καταδικάσει οτιδήποτε παραβιάζει το κράτος δικαίου, το θέτει σε αμφισβήτηση και κυρίως όταν κόμματα, εφημερίδες στοχοποιούνται ως ο εσωτερικός εχθρός”. Για να προσθέσει “δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα για τη Δημοκρατία, να ακούγονται οι άλλες φωνές που ακούγονται να στοχοποιούνται ως εσωτερικός εχθρός».

Παίρνοντας το λόγο ο Κων. Βλάσης επεσήμανε μεταξύ άλλων « δεν δεχόμαστε καμία ακραία στάση ούτε από στελέχη τα οποία είτε υπηρετούν την κυβέρνησή μας είτε το κόμμα από το οποίο προέρχεται αυτή η κυβέρνηση και το έχουμε αποδείξει. Συγκεκριμένα, με συγκεκριμένες διαγραφές στελεχών».

Με τη Σία Αναγνωστοπούλου να παίρνει εκ νέου το λόγο και να δηλώνει ικανοποίηση για την καταδίκη των ακραίων φωνών και να κάνει αναφορά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο (για δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με το ΣΥΡΙΖΑ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v