Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστολή στον Άρειο Πάγο από την πλειοψηφία της προανακριτικής

Η επιστολή θα καταγράφει τα περιστατικά των τελευταίων ημερών αλλά και θα ζητά να διασφαλιστεί η εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων τουλάχιστον με τον τρόπο που έγινε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λ. Σοφουλάκη.

Επιστολή στον Άρειο Πάγο από την πλειοψηφία της προανακριτικής

Χωρίς περιθώρια οποιασδήποτε συνεννόησης - και με αλληλοκατηγορίες- μεταξύ της πλειοψηφίας της προανακριτικής επιτροπής (βουλευτές Νέας Δημοκρατίας και Κινήματος Αλλαγής ) και του ΣΥΡΙΖΑ και η σημερινή συνεδρίαση.

Από τη μία πλευρά η πλειοψηφία θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο για να επιδώσει επιστολή όπου όχι μόνο θα καταγράφει τα περιστατικά των τελευταίων ημερών αλλά και θα ζητά να διασφαλιστεί η εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων τουλάχιστον με τον τρόπο που έγινε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λ. Σοφουλάκη.

Επίσης θα γίνεται αναφορά στην ανάγκη αποστολής όλων των εγγράφων από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Τέλος θα μπαίνει ένα ακόμα θέμα : το αν χρειάζεται να επανεξεταστούν οι όροι διατήρησης του καθεστώτος προστασίας για τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Πάντως οι “κόντρες” στην προανακριτική επιτροπή έχουν και πολιτικές προεκτάσεις. “Τέλος με τις πολιτικές σκοπιμότητες. Η Επιτροπή έχει αρμοδιότητες εισαγγελέως” φέρεται να είπε από το Κίνημα Αλλαγής ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Την ίδια στιγμή ο Γ. Ραγκούσης από το ΣΥΡΙΖΑ έκανε νέες αναφορές στον Αδ. Γεωργιάδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v