Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπαράζ συνεδριάσεων στη Βουλή για την ψήφιση τριών νομοσχεδίων

Σήμερα στην ολομέλεια η αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ. Σειρά παίρνουν η ψήφιση του νομοσχεδίου για την πολιτική προστασία την ερχόμενη Τρίτη και του σχεδίου νόμου για τα υδατοδρόμια την Πέμπτη.

Μπαράζ συνεδριάσεων στη Βουλή για την ψήφιση τριών νομοσχεδίων

Τρία νομοσχέδια θα ψηφίσει η Βουλή μέσα σε μία εβδομάδα, ξεκινώντας από την αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια. Η ψήφιση του νομοσχεδίου θα γίνει το βράδυ και το απόγευμα αναμένεται να πάρουν τον λόγο και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ακολουθεί η ψήφιση του νομοσχεδίου για την πολιτική προστασία την ερχόμενη Τρίτη και του σχεδίου νόμου για τα υδατοδρόμια την Πέμπτη.

Σημειώνεται πως μέσα στον Φεβρουάριο θα ψηφιστεί και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που έχει ήδη δοθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Τη Δευτέρα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια επίκαιρη επερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής για τον πρωτογενή τομέα.

Στις 10 Φεβρουαρίου σειρά έχει η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης 68 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με θέμα «Συνεχή φαινόμενα αστυνομικής βίας και αύξηση της εγκληματικότητας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v