Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σφοδρή σύγκρουση Αδ. Γεωργιάδη και Π. Πολάκη στη Βουλή

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή στη συζήτηση για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο.

Σφοδρή σύγκρουση Αδ. Γεωργιάδη και Π. Πολάκη στη Βουλή

Νέα μετωπική σύγκρουση στην Ολομέλεια μεταξύ Αδ. Γεωργιάδη και Π. Πολάκη, με τους δύο πολιτικούς να εξαπολύουν προσωπικά πυρά λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση στην Ολομέλεια για το Δ. Παπαγγελόπουλο.

Το λόγο πήρε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκης λέγοντας “με τις ομιλίες που ακούω μου έρχεται να βάλω τα γέλια. Εκεί που μας χρωστάγανε, πάνε να μας πάρουν και το βόδι” και μίλησε για “προσπάθεια αποπροσανατολισμού”. Εξαπέλυσε δε εκ νέου βέλη στον Αδ. Γεωργιάδη για τιμολόγηση φαρμάκου.

“Είστε η πρώτη κυβερνητική πλειοψηφία που ντραπήκατε να φέρετε στην Ολομέλεια το πόρισμα σας για την εξεταστική επιτροπή για την υγεία” απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης, λέγοντας “το βγάλατε και το εξαφανίσατε στο συρτάρι του κυρίου Βούτση”. Συνέχισε αναφέροντας πως “εμένα κύριε Πολάκη με έψαξε η εισαγγελία και δεν βρήκε τίποτα. Αλλά για εσάς θέλουμε στάμπα Πολάκη για να είμαστε αθώοι” και προσέθεσε πως " είναι πιθανότερο να καταλήξετε εσείς στον εισαγγελέα".

Το πολιτικό θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο. Από τη μία πλευρά ο Αδ. Γεωργιάδης ανέφερε πως “επειδή εισαγγελέας δεν είσαι και όταν με βλέπεις τρέμεις, άστα αυτά και πάμε στην προανακριτική που δεν ψηφίζεται”.

Το λόγο πήρε εκ νέου ο Π. Πολάκης αναφέροντας “μου είπε ότι τον βλέπω και τρέμω. Έλεος”. Και έκλεισε λέγοντας “εδώ είμαστε και σας περιμένουμε. Και τέτοιους ακροδεξιούς σαν την πάρτη σας τρώμε πέντε και για πρωινό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v