Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή μεταξύ Κ. Αγοραστού και Χ. Γιαννούλη

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο Κ. Αγοραστός είπε πως στην προηγούμενη κυβέρνηση η περιφέρεια Θεσσαλίας δεν πήρε καινούργιο μηχάνημα μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Υπήρξε απάντηση από το Χ. Γιαννούλη και η κόντρα κλιμακώθηκε.

Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή μεταξύ Κ. Αγοραστού και Χ. Γιαννούλη

Κόντρα ξέσπασε στην επιτροπή της Βουλής, όπου υπήρχε ενημέρωση για τη μόλυνση στο Βόλο. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρκε κόντρα, με έντονους διαλόγους μεταξύ του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη, ενώ στη συζήτηση παρενέβη και η πρόεδρος της επιτροπής Ζέττα Μακρή.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο Κ. Αγοραστός είπε πως στην προηγούμενη κυβέρνηση η περιφέρεια Θεσσαλίας δεν πήρε καινούργιο μηχάνημα μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Υπήρξε απάντηση από το Χ. Γιαννούλη και η κόντρα κλιμακώθηκε με τους δύο άνδρες να έχουν ένα λεκτικό “πινγκ – πινγκ”.

Δεν ασχολούμαι με εσάς” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον περιφερειάρχη να λέει “αν δεν ασχολείστε περάστε έξω”. Και υπήρξε νέος γύρος, με τη συζήτηση να φτάνει ακόμα και στη Μακεδονία.

“Στις προβοκάτσιες του κ. Γιαννούλη θα απαντήσω” είπε ο περιφερειάρχης, με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λέει “είστε αλαζόνας” και να προσθέτει λίγο αργότερα “Σας αγνοώ γιατί είστε για λύπηση”.

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο με τον Κ. Αγοραστό να αναφέρει προς το βουλευτή “όταν πουλάμε τη Μακεδονία είμαστε για λύπηση…” και να λέει “να ανακαλέσει”. Μάλιστα υπήρξε και έντονος διάλογος με τη Ζ. Μακρή, η οποία είπε «Και σεις και εκείνος ξεφύγατε! Κ. Περιφερειάρχα δεν είμαστε παιδιά που κακιώνουμε”.

Ο περιφερειάρχης απάντησε “σοβαρευτείτε! Δεν έχουμε χρόνο να διαβάσουμε; Είστε επιτροπή εδώ;» και η πρόεδρος της επιτροπής είπα “αν είστε ή όχι επιτροπή θα την κρίνουν αυτοί που παρακολουθούν». Εκεί τελείωσαν οι έντονοι διάλογοι και η συζήτηση συνεχίστηκε κανονικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v