Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μετωπική κόντρα Δ. Μαρκόπουλου και Π. Σκουρλέτη

Για αρκετά λεπτά οι δύο άνδρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους και χρειάστηκε η παρέμβαση του προεδρείου για να μπει τέλος στην σκληρή σύγκρουση, που είχε προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Μετωπική κόντρα Δ. Μαρκόπουλου και Π. Σκουρλέτη

Σε μία σφοδρή σύγκρουση με βαριές εκφράσεις προχώρησαν κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δ. Μαρκόπουλος και ο Π. Σκουρλέτης από το ΣΥΡΙΖΑ. Για αρκετά λεπτά οι δύο άνδρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους και χρειάστηκε η παρέμβαση του προεδρείου για να μπει τέλος στην σκληρή σύγκρουση, που είχε προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Μιλώντας στην επιτροπή ο γαλάζιος βουλευτής αναφέρθηκε στη ΔΕΗ λέγοντας πως δεν είχαν υπάρξει δηλώσεις των προηγούμενων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ (μεταξύ των οποίων ήταν ο Π. Σκουρλέτης) που να προειδοποιούσαν για την κατάσταση. Ακολούθησε η αντίδραση του Π. Σκουρλέτη που μεταξύ άλλων είπε “είσαι ψεύτης”, ενώ στη συνέχεια εξαπέλυσε "βέλη" για στη δημοσιογραφική πορεία του Δ. Μαρκόπουλου. Παράλληλα τον κάλεσε να ανακαλέσει.

Για να απαντήσει εκ νέου ο Δ. Μαρκόπουλος λέγοντας πως έχει εκλεγεί βουλευτής και καλώντας τον Π. Σκουρλέτη να σέβεται το αποτέλεσμα. Παράλληλα σημείωσε πως "εγώ δούλευα, δεν ήμουνα ανεπάγγελτος". Οι δύο άντρες συνέχισαν σε υψηλότατους τόνους την αντιπαράθεση, χρησιμοποιώντας προσωπικές εκφράσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v