Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αύριο για συνέδριο-restart

Η σημερινή συζήτηση περιορίσθηκε στη λειτουργία κόμματος -κοινοβουλευτικής ομάδας. Ανοικτά τα ζητήματα των συνδρομών και των συνεργατών των βουλευτών

Νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αύριο για συνέδριο-restart

Για αύριο μετατέθηκε η συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο, τον «μετασχηματισμό» του κόμματος και την εγγραφή νένω μελών.

Η σημερινή συζήτηση στο όργανο, η πρώτη μετά τις θερινές διακοπές, περιορίσθηκε στα ζητήματα λειτουργίας της κοινοβουλευτικής ομάδας και των κομματικών τμημάτων που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Ανάμεσα σ΄αυτά, το ύψος της συνδρομής των βουλευτών προς το κόμμα (σ.σ. στην πρώτη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας μετά τις εκλογές αρκετοί έθεσαν θέμα υψηλής συνδρομής) και η υποχρεωτική διάθεση στο κόμμα του ενός επιστημονικού συνεργάτη, εκ των δύο που δικαιούται ο κάθε βουλευτής.

Η συζήτηση αφορούσε επίσης την καλύτερη σύνδεση των κομματικών και των κοινοβουλευτικών τομέων δράσης, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα καθυστερήσεων σε σοβαρές κυβερνητικές κινήσεις, όπως χθες με τη «σκούπα» στα Εξάρχεια.

Κατά τις πληροφορίες η συζήτηση δεν οδήγησε σε αποφάσεις, καθώς για όλα τα ανοικτά ζητήματα θα υπάρξει συνεκτίμηση των αναγκών

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v