Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καραμανλής: Δύσκολη η εφαρμοσμένη πολιτική

Τα πολύ μεγάλα έργα υποδομών πρέπει να γίνονται με ορίζοντα έως και 15ετίας, υπογράμμισε ο νέος υπουργός Υποδομών. Έχει ανοίξει ένας μεγάλος κύκλος νέων έργων, τόνισε από την πλευρά του ο απερχόμενος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

Καραμανλής: Δύσκολη η εφαρμοσμένη πολιτική

«Πιστεύω στη συνέχεια του κράτους, στη συνέχεια της δημόσιας διοίκησης. Όπου βρούμε πράγματα σωστά θα τα συνεχίσουμε, εκεί που διαφωνούμε, θα τα αλλάξουμε» υποστήριξε την Τρίτη ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής. Ο κ. Καραμανλής είπε πως «η Νέα Δημοκρατία έχει παρουσιάσει ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα για τις υποδομές» αλλά πρόσθεσε πως «είναι πολύ ωραία τα προγράμματα, αλλά η εφαρμοσμένη πολιτική είναι δύσκολη».

Ο νέος υπουργός Υποδομών τόνισε πως «πιστεύουμε στα σημαντικά έργα που πρέπει να γίνουν. Ομως καλό είναι όταν εξαγγέλλουμε κάτι, να υπάρχει μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας και να μη λέμε λόγια στον αέρα. Αυτό το οποίο θα βάλουμε εμείς εμπρός είναι πως τα πολύ μεγάλα έργα υποδομών και μεταφορών πρέπει να γίνονται με ορίζοντα 5ετίας - 10ετίας και 15ετίας».

Ο απερχόμενος υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είπε πως «έχει ανοίξει μεγάλος κύκλος νέων έργων» και επισήμανε πως «αυτά τα 4,5 χρόνια, από τον ρόλο που είχε ο Κ. Καραμανλής στην αντιπολίτευση, ακόμα και όταν υπήρχαν περίοδοι μεγάλης πολιτικής έντασης, υπήρξε συμπεριφορά ευπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού». Ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο υπουργό και ευχαρίστησε τους συνεργάτες και το προσωπικό του υπουργείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v