Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παππάς: Η ΝΔ έχει καταντήσει ένας σύγχρονος Νοστράδαμος

Από το βήμα της Βουλής επεσήμανε πως “το πρόβλημα δεν είναι ο Παππάς, ο Πολάκης ή ένας υπουργός που στοχοποιείται, είναι ο Αλέξης Τσίπρας”. “φτάσανε στο σημείο να λένε ότι τα μέτρα έγιναν για να αλλάξει η συζήτηση από τις διακοπές του Πρωθυπουργού”, σημείωσε.

Παππάς: Η ΝΔ έχει καταντήσει ένας σύγχρονος Νοστράδαμος

“Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι ψήφος για την κατάργηση της 13ης σύνταξη, την κατάργηση των μειώσεων στο ΦΠΑ και την κατάργηση των θετικών μέτρων” είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Συνέχισε λέγοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση “ έχει καταντήσει ένας σύγχρονος Νοστράδαμος” και έκανε λόγο για “μετεμφυλιακή ρητορική και λογική μίσους”.

Από το βήμα της Βουλής επεσήμανε πως “το πρόβλημα δεν είναι ο Παππάς, ο Πολάκης ή ένας υπουργός που στοχοποιείται, είναι ο Αλέξης Τσίπρας”. Αναφερόμενος στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη στη Βουλή έκανε λόγο για “αήθη επίθεση στον πατέρα του Πρωθυπουργού”. Συνέχισε λέγοντας πως “θεωρώ ότι είναι μια επίθεση που έχει μετανιώσει και έχει δυνατότητα απόψε να την ανασκευάσει, να την ανακαλέσει. Είναι μια κατασκευή ακροδεξιάς απόφυσης”.

Κατά την τοποθέτηση του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επεσήμανε “φτάσανε στο σημείο να λένε ότι τα μέτρα έγιναν για να αλλάξει η συζήτηση από τις διακοπές του Πρωθυπουργού”, τονίζοντας πως αυτό “είναι μία θέση που δεν αντέχει στη δημόσια κριτική”. Μάλιστα τόνισε “ο λαός πρέπει να είναι έτοιμος να ακούσει τέρατα τις τελευταίες ημέρες, αλλά είναι προετοιμασμένος να τα ακούσει και να τα αξιολογήσει, όπως πρέπει. Θα τα βάλει σε δεύτερη θέση και θα συζητήσει για τα σημαντικά”.

Ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι “ η κυβέρνηση παρέλαβε τη χώρα σε συνθήκες ασφυξίας” και αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει στο πεδίο της οικονομίας. Παράλληλα εξαπέλυσε βέλη στην αξιωματική αντιπολίτευση πως “θα κάνει τα πάντα για να μην γίνει συζήτηση για την οικονομία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v