Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φλαμπουράρης: Κακοήθη τα περί σχέσεων με επιχειρηματίες

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει μονόλογο στη Βουλή, σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας. Διέψευσε τα περί σχέσεων με επιχειρηματίες. Γίνονται φανερές συναντήσεις για επίλυση προβλημάτων. Μονόδρομος για την πρόοδο της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ.

Φλαμπουράρης: Κακοήθη τα περί σχέσεων με επιχειρηματίες

«Κακοήθη και ψευδή» χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης τα όσα είχε πει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για σχέσεις με επιχειρηματίες. «Είναι μία λάσπη, τον οποίο θα τον καλέσω να την εξηγήσει», επεσήμανε και προσέθεσε: «Είστε γνήσιος εκφραστής της παράδοσης του χώρου που στη σύγχρονη ιστορία τις περισσότερες φορές δεν απαντούσε στις δυσκολίες με εντιμότητα».

«Ναι, έχω ανοιχτές, φανερές συναντήσεις με όσους το ζητούν για να λύνω τα προβλήματα» σημείωσε και επεσήμανε πως «δεν κάνουμε ρουσφετολογικές λειτουργίες» αλλά στόχος είναι να επιλυθούν προβλήματα που αφορούν μεγάλες ομάδες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διάσωση των θέσεων εργασίας στην περίπτωση Μαρινόπουλου - Σκλαβενίτη, στα ναυπηγεία της Σύρου, στη συζήτηση που γίνεται για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, στο νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας και μια σειρά άλλων θεμάτων.

Συνέχισε τα πυρά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας, «είστε υπέρμαχος του τέρατος που καταγγέλλετε, που τρέφεται με λάσπη και με μεγάλη εμπάθεια». Και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως κάνει «μονόλογο» στη Βουλή.

Κατά την τοποθέτησή του αναφέρθηκε εκτενώς σε μία σειρά θετικών ρυθμίσεων, που έχει υλοποιήσει η κυβέρνηση. Για παράδειγμα η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, η κατάργηση του υποκατατώτατου μισθού, η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 650 ευρώ (στόχος μας, είπε, είναι τα 751), ο νόμος για τα κόκκινα δάνεια στον οποίο μπήκαν και τα επιχειρηματικά. Έκλεισε λέγοντας, «αν αυτή η χώρα θέλει να προχωρήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι μονόδρομος. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v