Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεννηματά: Η κυβέρνηση είναι αριστερή στα λόγια και δεξιά στην πράξη

“Πραγματικά λυπάμαι για αυτή την εικόνα της Βουλής, που θυμίζει περισσότερο πεζοδρόμιο” επεσήμανε η Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, λέγοντας “σταματήστε να πληγώνεται την αξιοπρέπεια της πολιτικής. Είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς."

Γεννηματά: Η κυβέρνηση είναι αριστερή στα λόγια και δεξιά στην πράξη

Με μία αναφορά στη σκληρή σύγκρουση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ολομέλεια ξεκίνησε την ομιλία της στη Βουλή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

“Πραγματικά λυπάμαι για αυτή την εικόνα της Βουλής, που θυμίζει περισσότερο πεζοδρόμιο” επεσήμανε η Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, λέγοντας “σταματήστε να πληγώνεται την αξιοπρέπεια της πολιτικής. Είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς. Εγκληματείτε κατά του τόπου”. Και συνέχισε τα πυρά λέγοντας “να σας χαίρονται τα στελέχη σας και να προβληματίζονται όσοι σας ψήφισαν”.

Από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά μίλησε για μία κυβέρνηση “στην πόρτα εξόδου” που είναι “αριστερή στα λόγια και δεξιά στην πράξη”. “Ήρθατε ως η πρώτη φορά αριστερά και φεύγετε ως η νέα δεξιά” επεσήμανε και μίλησε για υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα και οικτρή αποτυχία στην οικονομία. Συνέχισε τα πυρά λέγοντας “ο Ελληνικός λαός σας ψήφισε για τιμονιέρη στη γέφυρα του σκάφους της χώρας και όχι γεφυροποιό κάθε είδους συναλλαγές” και προσέθεσε “εκφράζετε το πιο παλιό από το παλιό”.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε πως “η χώρα δεν χρειάζεται απλά αλλαγή φρουράς. Χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή” και επεσήμανε πως “ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, αποτελούν την γνωστή, original παλιά δεξιά” . Παράλληλα τόνισε πως “το τιμόνι της χώρας δεν μπορεί να συνεχίσει αν πηγαίνει δεξιά”.

Κατά την τοποθέτηση της κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία να αφήσουν τα λόγια και τις κοκορομαχίες και να ψηφίσουν την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για το αφορολόγητο. Συνέχισε λέγοντας πως “ζητάμε τη δύναμη με την ψήφο τους να κάνουμε την ανατροπή. Στις ευρωεκλογές που έρχονται να γίνει η πρώτη ανάσταση. Η Χώρα δεν χρειάζεται απλώς αλλαγή κυβέρνησης. Αλλά αλλαγή Σελίδας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v