Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τετάρτη ως Παρασκευή η συζήτηση για ψήφο Εμπιστοσύνης

Το πολυνομοσχέδιο των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας και Εσωτερικών για τις 120 δόσεις θα κατατεθεί σήμερα στη Βουλή και θα μπει αρχικά στις επιτροπές.

Τετάρτη ως Παρασκευή η συζήτηση για ψήφο Εμπιστοσύνης

Καυτό “δεκαήμερο” στη Βουλή, καθώς μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα έχουν ψηφιστεί δύο νομοσχέδια ενώ την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας σε δημοσιογράφους περιέγραψε το “χρονοδιάγραμμα” των συνεδριάσεων της Ολομέλειας.

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει πως θα καταθέσει την πρόταση δυσπιστίας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, με τον Πρωθυπουργό να έχει πει πως θα την μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης. Η συζήτηση θα ξεκινήσει την Τετάρτη το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το βράδυ.

Όσον αφορά στο νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις για οφειλές σε εφορία, ταμεία και δήμους η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε να συζητηθεί στις επιτροπές την Τετάρτη και την Πέμπτη. Η ψήφιση του όπως είπε ο Νίκος Βούτσης θα γίνει το αργότερο μέχρι την επόμενη Τετάρτη (πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό μπορεί να γίνει την επόμενη Τρίτη), ενώ μέσα στο ίδιο διάστημα θα περάσει από την Ολομέλεια και το νομοσχέδιο για το αεροδρόμιο στο Καστέλι (που είναι ήδη στις επιτροπές).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v