Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γ. Αμυράς

Την παραίτησή του από το αξίωμα του βουλευτή ανακοίνωσε ο Γιώργος Αμυράς. Αναμένεται να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. για ευρωβουλευτής. Στο Ποτάμι επιστρέφει η έδρα.

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γ. Αμυράς

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς και η έδρα «επιστρέφει» στο Ποτάμι, το οποίο πάντως δεν μπορεί να δημιουργήσει εκ νέου Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Στην επιστολή του, ο βουλευτής επισημαίνει ότι δεν προτίθεται να κάνει «χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψήφιου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή».

Ο Γιώργος Αμυράς είχε ανεξαρτητοποιηθεί από το Ποτάμι και αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία για την Ευρωβουλή. 

Την κενή έδρα αναμένεται να καταλάβει η Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Θεοδωράκης: Επιτέλους ένας έκανε το αυτονόητο

«Επιτέλους, να και ένας που κάνει το αυτονόητο. Και πριν πάει επισήμως σε άλλο κόμμα παραδίδει την έδρα στο Ποτάμι, στους ψηφοφόρους του Κινήματός μας στη Β' Αθηνών», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. «Καλώς ήρθες Αντιγόνη Λυμπεράκη. 'Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε' που έλεγε ο 'παππούς' μας ο Καζαντζάκης», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v