Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στουρνάρας: Ο Πολάκης δήλωσε πως με καταγράφει

Ο διοικητής της ΤτΕ κλήθηκε ως μάρτυρας στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται για το εάν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε καταγράψει συνομιλία του με τον Γ. Στουρνάρα, η οποία αφορούσε το δάνειο των 100.000 ευρώ.

Στουρνάρας: Ο Πολάκης δήλωσε πως με καταγράφει

Τα πραγματικά περιστατικά από τα οποία προκύπτει, σύμφωνα με τον ίδιο, η καταγραφή της συνομιλίας του με τον Παύλο Πολάκη χωρίς την συναίνεσή του, κατέθεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Ο κ. Στουρνάρας κλήθηκε ως μάρτυρας στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται για να φανεί εάν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε καταγράψει συνομιλία του με τον κ. Στουρνάρα, η οποία αφορούσε το δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε από την τράπεζα Attica Bank.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στουρνάρας, στην δίωρη κατάθεσή του φέρεται να αναφέρθηκε στα πραγματικά περιστατικά από τα οποία προκύπτει ότι ο κ. Πολάκης μαγνητοφώνησε τη συνομιλία τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στουρνάρας είπε στον εισαγγελέα ότι ο ίδιος ο κ. Πολάκης του είπε πως τον καταγράφει. Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ ανέφερε πως αυτός έδωσε τη συνομιλία τους σε ιστοσελίδα. Ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε την κρίση ότι δεν θα μπορούσε από μνήμης να γίνει η μεταφορά της συνομιλίας με τέτοια πιστότητα.

Περαιτέρω, όπως επεσήμανε ο ίδιος, ο κ. Πολάκης ανακάλεσε ότι προέβη σε καταγραφή μόνο όταν έγινε γνωστό ότι η παράνομη καταγραφή είναι αξιόποινη πράξη. Επίσης , όπως είπε, αν δεν ήθελε να τον καταγράψει μπορούσε να τον καλέσει στο τριψήφιο νούμερο που δεν υπάρχει δυνατότητα καταγραφής κι όχι σε συμβατικό τηλέφωνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v