Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαχριστόπουλος: Εχω δεχτεί απίστευτο και άδικο πόλεμο

“Ποιο ήταν το έγκλημα;», αναρωτήθηκε. «Όταν ζητήθηκε ψήφος εμπιστοσύνης είπαμε "ναι" την έχει την εμπιστοσύνη μας η κυβέρνηση”, προσθέτοντας “ άκουσα απίστευτες λεκτικές βιαιότητες για το αυτονόητο”.

Παπαχριστόπουλος: Εχω δεχτεί απίστευτο και άδικο πόλεμο

Είμαι στο μάτι του κυκλώνα εδώ και καιρό” σημείωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σημειώνοντας πως “έχω δεχθεί απίστευτο και άδικο πόλεμο γιατί έχω μια συνεπή συμπεριφορά την οποία έχω εκφράσει εδώ και μήνες. Όπως είπε η στάση αυτή “δεν έχει καμία σχέση με εκτροπή. Έμεινα στο κόμμα μέχρι την τελευταία στιγμή”.

Συνέχισε λέγοντας “ποιο ήταν το έγκλημα; Όταν ζητήθηκε ψήφος εμπιστοσύνης είπαμε "ναι" την έχει την εμπιστοσύνη μας η κυβέρνηση”, προσθέτοντας “ άκουσα απίστευτες λεκτικές βιαιότητες για το αυτονόητο”. Και επεσήμανε “ένας βουλευτής έχει τη δυνατότητα να πει τη γνώμη του μόνο με ονομαστική ψηφοφορία. Τι έγινε στο ΑΣΕΠ; Θα γίνεται αυτό κάθε μέρα; Όχι. Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι; Ναι. Ποιο είναι το έγκλημα; Ποια είναι η εκτροπή;”.

Μιλώντας στην Ολομέλεια σημείωσε “η υποκρισία περισσεύει σε αυτή την αίθουσα” και προσέθεσε “ήταν ένα θέμα που έπρεπε να λυθεί. Καλοπροαίρετα κάποιοι άνθρωποι συναισθηματικά παρασύρθηκαν. Νομίζω ότι μικρό είναι πια το κομμάτι, που είναι φανατισμένο”. Παράλληλα αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως “με τις επιλογές που κάνει, δεν κάνει καλό στη χώρα”.

Σημειώνεται πως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είναι το πρόσωπο των ημερών. Σήμερα έχει πει πως θα παραιτηθεί, ενώ ο Πάνος Καμμένος λέει πως αν δεν γίνει αυτό τότε θα τον διαγράψει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v