Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βούτσης: Εργαζόμαστε για εξάντληση της τετραετίας

«Δεν υπάρχει κανένα σενάριο εθνικών εκλογών πριν από τις πρώτες εκλογές του Μαΐου», υπογράμμισε. Την Παρασκευή ψηφίζεται στην ολομέλεια το Πρωτόκολλο για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Βούτσης: Εργαζόμαστε για εξάντληση της τετραετίας

Τα σενάρια για εκλογές αλλά και το πρόγραμμα της Βουλής βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με δημοσιογράφους, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τις εκλογές επεσήμανε πως «εργαζόμαστε για την εξάντληση της τετραετίας. Εμείς ως Βουλή που είμαστε υποχρεωμένοι και η κυβέρνηση κατά τον πρωθυπουργό, που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο κατά το Σύνταγμα. Θα δούμε», προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει κανένα σενάριο εθνικών εκλογών πριν από τις πρώτες εκλογές του Μαΐου».

Όσον αφορά στον σχεδιασμό της Βουλής, το Πρωτόκολλο για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ψηφίζεται από την Ολομέλεια την Παρασκευή. Σήμερα είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει η Βουλή για τις αλλαγές στον Κανονισμό (που δεν αφορούν ωστόσο τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες), ενώ ψηφίζεται αύριο η ΠΝΠ, που μεταξύ άλλων προβλέπει και το μειωμένο ΦΠΑ σε πέντε νησιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v