Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποστολάκης: Συντριπτική απάντηση σε όποιον αμφισβητήσει κυριαρχικά δικαίωμα

Ο νέος υπουργός μίλησε στην Ολομέλεια απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για τις πτήσεις των αεροπλάνων κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αποστολάκης: Συντριπτική απάντηση σε όποιον αμφισβητήσει κυριαρχικά δικαίωμα

“Ο εθνικός εναέριος χώρος, τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα προστατεύονται 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο. Όποιος αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαίωμα θα λάβει άμεση και συντριπτική απάντηση” σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Προσέθεσε μάλιστα πως “αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και επιβάλλουν ενότητα και εθνική συνεννόηση”.

Ο νέος υπουργός μίλησε στην Ολομέλεια απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για τις πτήσεις των αεροπλάνων κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Την επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης.

“Με ποια ιδιότητα έγινε η πτήση με το ελικόπτερο του κυρίου Καμμένου;” σημείωσε ο Δημήτρης Σταμάτης. Παράλληλα έθεσε το ερώτημα : “είναι αυτή παράδοση -παραλαβή χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης; “, αναφερόμενος στις πτήσεις αεροσκαφών που έγιναν και ζητώντας να μάθει το κόστος. Παράλληλα εξαπέλυσε “βέλη” και στον νέο υπουργό.

Απαντώντας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε μεταξύ άλλων πως “το κόστος της εν λόγω πτήσης δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό γιατί αποτελούσε μέρος προγραμματισμένων δραστηριοτήτων”. Και σημείωσε πως η πτήση διήρκεσε ελάχιστα, ενώ προσέθεσε πως στις τελετές παράδοσης- παραλαβής τιμώνται και τα δύο πρόσωπα.

Όσον αφορά στην πτήση του Π. Καμμένου ως συγκυβερνήτης επισημάνθηκε πως είναι πιλότος ελικοπτέρου και επομένως έχει αυτή τη δυνατότητα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v