Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ο Σπύρος Δανέλλης

Η κυβέρνηση εμφανίζεται να συγκεντρώνει τους 151 βουλευτές για την ψήφο εμπιστοσύνης, μετά και την απόφαση του βουλευτή του Ποταμιού να στηρίξει την κυβέρνηση. Το ραντεβού με Θεοδωράκη δρομολόγησε τις εξελίξεις.

Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ο Σπύρος Δανέλλης

Σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε την απάντηση στο Ποτάμι. Ετσι η κυβέρνηση εμφανίζεται να συγκεντρώνει τους 151 βουλευτές.

Οπως είναι γνωστό το απόγευμα συναντήθηκε ο Σταύρος Δανέλλης με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, με τον τελευταίο να ζητά να του απαντήσει ο βουλευτής έως χθες το βράδυ, για τις τελικές του αποφάσεις.

Ο κ. Θεοδωράκης διεμήνυσε στον κ. Δανέλλη ότι η θέση του Ποταμιού είναι να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ δεν αλλάζει η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη στάση του κόμματος σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δηλαδή, ο κάθε ένας βουλευτής θα αποφασίσει κατά συνείδηση.

Η συνάντηση κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς -κατά τις ίδιες πληροφορίες- ο κ. Θεοδωράκης θέλει να γνωρίζει, πριν αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή, για την ψήφο εμπιστοσύνης, τις τελικές αποφάσεις του κ. Δανέλλη, καθώς εάν επιμείνει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, δεν διαφοροποιείται μόνο από τη θέση του Ποταμιού αλλά δημιουργούνται νέα πολιτικά δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v