Βούτσης σε ΝΔ: Ούτε με γκλίτσες ούτε με τσοπάνηδες έχω σχέση

«Ο καθένας μπορεί να κάνει άσκηση των προνοιών του Συντάγματος. Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο σε αυτά τα ζητήματα. Όταν μιλάμε για τέτοια θέματα δεν υπάρχει blame game» ανέφερε ο Νίκος Βούτσης σχετικά με το ενδεχόμενο πρότασης μομφής από τη ΓΔ.

Βούτσης σε ΝΔ: Ούτε με γκλίτσες ούτε με τσοπάνηδες έχω σχέση

Για τη συμφωνία των Πρεσπών, τις εκλογές αλλά και τις αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Με αφορμή σχετικές ερωτήσεις σημείωσε πως δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών.

Όσον αφορά στη συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ότι «χρονική εκτίμηση θα έχουμε μόνο όταν τελειώσει η διαδικασία και το σύνολο των θεμάτων που έχουν τεθεί. Ακούγεται ότι στα μέσα Γενάρη αυτή η διαδικασία θα τελειώσει. Όπως είδατε μπαίνουν επιπλέον στοιχεία διευκρινιστικά σε απολύτως θετική κατεύθυνση. Θα εκτιμηθούν όλα τότε και η ελληνική Βουλή εγκαίρως -με επισπεύδουσα την κυβέρνηση- θα προχωρήσει».

Απαντώντας για το ενδεχόμενο πρότασης μομφής είπε «ο καθένας μπορεί να κάνει άσκηση των προνοιών του Συντάγματος. Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο σε αυτά τα ζητήματα. Όταν μιλάμε για τέτοια θέματα δεν υπάρχει blame game. Υπάρχει η διάθεση από όλους όταν υπάρχουν ζητήματα να συζητιούνται να βρίσκονται λύσεις».

Συνέχισε λέγοντας «αυτό είναι το αποτύπωμά μου. Τυχόν ενστάσεις διατυπώνονται στη Διάσκεψη και κάνουν τα κόμματα ότι θέλουν αλλά στο τριπάκι αντιπαράθεσης τεχνητής δεν πρόκειται να μπω».

Και συνέχισε «ούτε με γκλίτσες ούτε με τσοπάνηδες έχω σχέση», προσθέτοντας «ο καθένας αφήνει δική του ορολογία και αποτύπωμα»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v