Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεωργιάδης: Η Μακεδονία δεν θα ξεχάσει τον Τσίπρα

Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, με μια κυβέρνηση μεταρρυθμιστική και ευρωπαϊκή που θα μπορέσει να δώσει στη χώρα αυτό που χρειάζεται» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο 12ο συνέδριο του κόμματος.

Γεωργιάδης: Η Μακεδονία δεν θα ξεχάσει τον Τσίπρα

Με εγκωμιαστικά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησε την ομιλία του στον χαιρετισμό του συνεδρίου της ΝΔ, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης. Είναι, όπως είπε, «ο πρωθυπουργός που κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ», ενώ αμέσως μετά αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον «επόμενο πρωθυπουργό που θα γράψει ιστορία. Γιατί δεν μας αξίζει η Ελλάδα που είδαμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, όπου κλούβες των ΜΑΤ προχώρησαν σε προσαγωγές για να μη διαμαρτυρηθούν οι πολίτες για τη Μακεδονία. Έξω από το Παλαί Ντε Σπορ έδειραν ένα νέο σκληρά, γιατί κράταγε την ελληνική σημαία».

Όπως είπε, «η Μακεδονία δεν πρόκειται να ξεχάσει τον Αλέξη Τσίπρα, όσες κλούβες ΜΑΤ και να τον προστατεύουν». Απευθυνόμενος στον νυν πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε: «Κύριε πρόεδρε, θα είναι δύσκολη η πρωθυπουργία σας, ο κ. Τσίπρας έχει κάνει τα πάντα για να υποθηκεύσει το μέλλον σας».

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «δήθεν σκάνδαλο Νοβάρτις που εφευρέθη για να διαλύσει τη ΝΔ και ευτυχώς δεν τσίμπησε κανείς. Και ευτυχώς ο Μητσοτάκης κράτησε όρθια την παράταξη στο μεγάλο ζήτημα της Μακεδονίας, εκεί που ο Αλέξης Τσίπρας νόμιζε ότι θα διαλύσει τη ΝΔ και τελικά διέλυσε τους ΑΝΕΛ και θα πάει ο ίδιος από εκεί που ήρθε».

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν είναι πληθυσμός, είναι έθνος, είναι ιστορία», δηλώνοντας ικανοποιημένος από την αναφορά του Μάνφρεντ Βέμπερ για το χριστιανισμό κατά την χθεσινή ομιλία του.

«Είμαστε ανοιχτή κοινωνία και αυτό είναι πλεονέκτημα του δικού μας πολιτισμού, αυτό όμως ποτέ δε σήμαινε ότι έπαυε να έχει ταυτότητα και ναι, η ταυτότητα μας είναι αυτή που μας κάνει υπερήφανους, είμαστε χριστιανοί και δεν το κρύβουμε», είπε.

Η χώρα, κατά τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, «χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και μία κυβέρνηση μεταρρυθμιστική και ευρωπαϊκή. Πρέπει να βοηθήσουμε την πατρίδα να έχει πολιτική σταθερότητα και να έχει μία κυβέρνηση μεταρρυθμιστική και ευρωπαϊκή».

Επίσης, επαίνεσε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που «κράτησε την παράταξη και τη χώρα όρθια το 2015. Αυτό θα σας το αναγνωρίσει η ιστορία», σημείωσε. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v