Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεκτική «κόντρα» Κουίκ-Τριανταφυλλίδη στον κοινοβούλιο

Αντιπαράθεση για το χρόνο παρουσίας του Τ. Κουίκ σε επιτροπή της βουλής είχαν ο υφυπουργός και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Λεκτική «κόντρα» Κουίκ-Τριανταφυλλίδη στον κοινοβούλιο

«Κόντρα» για το... χρόνο είχαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ με τον πρόεδρο της Eπιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Η αρχή έγινε, όταν ο Τ. Κουίκ αναφερόμενος στον πρόεδρο της Eπιτροπής ζήτησε να επισπεύσει τις διαδικασίες, λέγοντας ότι στην τηλεφωνική πρόσκληση του είχε πει ότι η όλη διαδικασία θα κρατούσε περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια η μία “κουβέντα” έφερε την άλλη, με τους δύο πολιτικούς να συνεχίζουν σε υψηλούς τόνους.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της προσωπικής αντιπαράθεσης, ο Τ. Κουίκ σηκώθηκε από το υπουργικό έδρανο, ζήτησε από Αλ. Τριανταφυλλίδη να τον κοιτάξει στα μάτια και να του απαντήσει στο ερώτημα: «Mε πήρατε τηλέφωνο ή όχι;».

«Σας πήρα τηλέφωνο και σας έστειλα και γραπτή πρόσκληση» είπε ο Αλ. Τριανταφυλλίδης, με το λεκτικό “πινγκ- πονγκ” μεταξύ των δύο πολιτικών να συνεχίζεται. «Μπορώ εγώ να προεικάσω ότι 33 συνάδελφοι θα κάνουν μόνο πέντε ερωτήσεις;» είπε ο πρόεδροςτης Επιτροπής για να απαντήσει ο Τ. Κουίκ «Δεκαπέντε να κάνουν. Αλλά μου είπατε άλλα».

Τελικά η συζήτηση συνεχίστηκε και δεν υπήρξαν νέα... επεισόδια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v