Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Yπόθεση Φλώρου: Παραδέχθηκε την πλαστογράφηση ο γιατρός

Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν τον ιατρικό φάκελο του Αρ. Φλώρου, ενώ ζήτησαν έγγραφα και από όλα τα νοσοκομεία συμπεριλαμβανομένου, που εξέδωσαν γνωματεύσεις.

Yπόθεση Φλώρου: Παραδέχθηκε την πλαστογράφηση ο γιατρός

Σε συμπληρωματική κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου θα κληθεί, κατά πληροφορίες, από την Εισαγγελία Διαφθοράς ο γιατρός ο οποίος χθες εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Εισαγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός παραδέχθηκε την πλαστογράφηση του πιστοποιητικού με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος, ωστόσο αρνήθηκε τις καταγγελίες για δωροληψία.

Την ίδια ώρα, οι εισαγγελείς κατέσχεσαν τον ιατρικό φάκελο του Αριστείδη Φλώρου, ενώ ζήτησαν έγγραφα και από όλα τα νοσοκομεία-συμπεριλαμβανομένου και του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού, που εξέδωσαν γνωματεύσεις.

Η έρευνα από εδώ και στο εξής στρέφεται στα κρατικά νοσοκομεία, στην επιτροπή ΚΕΠΑ, στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού αλλα και σε άλλα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και οι δικηγόροι οι οποίοι υπέβαλαν το αίτημα αποφυλάκισης.

Εν τω μεταξύ, στην εισαγγελία κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας και ο διευθυντής κλινικής του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός, ο οποίος προσκόμισε δύο ακόμα γνωματεύσεις για τον Αριστείδη Φλώρο αλλα και βίντεο στο οποίο καταγράφεται η μεταγωγή και η εξέταση του κρατούμενου.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κληθούν προς κατάθεση και άλλοι γιατροί, ενώ με αφορμή την υπόθεση Φλώρου η Εισαγγελία Διαφθοράς δεν αποκλείεται να επεκτείνει την έρευνα και σε άλλες περιπτώσεις κρατουμένων οι οποίοι έχουν αποφυλακιστεί για λόγους υγείας με πιστοποιητικά που βεβαιώνουν αναπηρία άνω του 67%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v