Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Βουλή δικογραφία κατά Αδωνι Γεωργιάδη

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή στη δικογραφία, σύμφωνα με την οποία την περίοδο 2013-2014 επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη έγιναν 33 «ύποπτες» προσλήψεις. Εχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε μη πολιτικά πρόσωπα.

Στη Βουλή δικογραφία κατά Αδωνι Γεωργιάδη

Τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων και ειδικότερα του πρώην υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη καλείται να αναζητήσει η Βουλή στην υπόθεση για τις «παράνομες» προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή στη δικογραφία, σύμφωνα με την οποία την περίοδο 2013-2014 επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη έγιναν 33 «ύποπτες» προσλήψεις. Ήδη η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς άσκησε ποινικές διώξεις για την υπόθεση σε βάρος 7 στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ, μη πολιτικών προσώπων.

Πρόκειται για πέντε κορυφαία επιτελικά στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ τα οποία είναι αντιμέτωπα με τα κακουργήματα της ψευδούς βεβαίωσης και της απιστίας καθώς και δυο υπάλληλοι του Κέντρου που κατηγορούνται για νόθευση εγγράφου σε βαθμό πλημμελήματος.

Σύμφωνα με την κατηγορία, για τις προσλήψεις δεν ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα πρόσωπα εμφανίζονται να εργάστηκαν εκτός των σκοπών του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ πληρώθηκαν από κρατικό χρήμα και όχι από επιχορηγήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v